batuhan tanrıverdi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chavez cephesine Maradona desteği

Chavez cephesine Maradona desteği Empty Chavez cephesine Maradona desteği

Mesaj  Admin C.tesi Eyl. 27, 2008 12:55 pm

Ünlü futbol yıldızı Diego Maradona, ABD'den ''tüm gücüyle nefret ettiğini'' söyledi. Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in haftalık televizyon programına katılan Maradona, ''Chavez'e inanıyorum, Ben bir Chavezci'yim. Fidel Castro ve Chavez'in yaptığı herşey, benim için yapılabileceklerin en iyisidir'' dedi. Maradona, daha sonra ''ABD'den gelen herşeyden nefret ediyorum. Ondan bütün gücümle nefret ediyorum'' diye konuştu. Ünlü golcü ayrıca, 1986 Dünya Kupası'nda İngiltere'ye attığı tartışmalı golü eliyle filelere yolladığını bir kez daha söyledi.

Program stüdyosundaki yüzlerce Chavez taraftarı, Maradona'nın sözlerini coşkuyla alkışladı. Dünyanın en büyük futbol yıldızlarından olan Maradona (46), futbolu bıraktıktan sonra 2000'de Küba'da uyuşturucu tedavisi görmüştü.

DARBE GİRİŞİMİ İDDİASI

Bu arada Venezuela Devlet Başkanı Chavez, aynı programda, ABD'yi, Venezuela ordusunu kendisine karşı kışkırtmaya çalışmakla suçladı. Chavez, ülke içindeki muhaliflerin ordunun yeni bir darbe yapması için ABD Merkezi Haberalma Örgütü (CIA) ile işbirliği içinde olduklarını da savundu. ''Komplo çoktan başladı. Kışlalarda mesajlar dolaşıyor.

Bunun arkasında CIA'in, imparatorluğun eli var'' diyen Chavez, ''bir darbe yapmaya çalışıyorlar'' iddiasında bulundu. ABD ve Venezuela muhalefeti, Chavez'in daha önceki benzer suçlamalarını reddetmişti.

'TANRI'NIN ELİ'Nİ KONUŞTULAR

Maradona ayrıca, 1986 Dünya Kupası'nda İngiltere'ye attığı tartışmalı golü eliyle filelere yolladığını bir kez daha söyledi. Chavez'le sohbeti sırasında futbolun gündeme gelmesi üzerine ünlü golcü Maradona, bundan 21 yıl önce oynanan İngiltere maçında kaleci Peter Shilton'un boyunun çok uzun olduğunu ve bu yüzden kafayla uzanamayacağı topa yumruğuyla vurduğunu anlattı. Maradona, takım arkadaşlarını da sevinç gösterisine teşvik ederek, hakemi golü verme yönünde kandırdıklarını belirtti.
Admin
Admin
Admin

https://buzyy.yetkin-forum.com

- Similar topics